• Nagradna igra

  Vladarski paketi te vladarsko nagradijo! Ob sklenitvi paketa Skul, Indeks ali Kariera lahko osvojiš 500 EUR. Klikni na spodnji gumb, se brezplačno registriraj in skleni paket. Lahko pa se oglasiš tudi v eni izmed naših poslovalnic. V žrebanju sodeluješ tudi s prijavo na e-novice. Pravila in pogoje nagradne igre si preberi tukaj.

 • IZBERI SVOJ VLADARSKI BANČNI PAKET

  • Skul

   je zate, če guliš osnovnošolske ali srednješolske klopi. To je pravi čas, da začneš bolje spoznavati svet financ, saj, če znaš bolje ravnati z denarjem, bo tudi tvoja mladost lahko veliko bolj pestra in zabavna.

  • Indeks

   lahko skleneš do 26. leta, če imaš študentski status. Brezplačne bančne storitve in druge ugodne vsebine paketa ti bodo pomagale enostavneje preživeti študentska leta, čaka te svobodno in varno nakupovanje prek interneta, ugodni študentski kredit za večje želje, ki jih želiš ureničiti in še veliko, veliko več.

  • Kariera

   je namenjen vsem diplomantom, podiplomskim študentom in mladim zaposlenim. Imaš diplomo že v žepu oziroma že korakaš po karierni poti? To je obdobje, ko so urejene finance zelo pomembne. Preveri vsebino Kariera paketa in ga skleni, da bodo tvoji cilji hitreje doseženi in želje hitreje uresničene.